Schilder Engelen

Voor de bewoners in de Schoolstraat in Engelen hebben wij het gehele buitenschilderwerk onder handen mogen nemen. Een aantal kenmerken in dit project waren slechte kit lagen en het snel verliezen van de glanslaag vanuit eerder schilderwerk.

Buitenschilderwerk in de Schoolstraat

Van Rijn Schilderwerken staat bekend voor het leveren van kwaliteit. Zo hebben we de bewoners geadviseerd de grote delen 1 keer te gronden en 2 keer af te lakken zodat glansverlies minimaal is. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en staan voor kwaliteit.

Goede voorbereiding
In de voorbereiding wordt al het te schilderen houtwerk grondig gereinigd en geschuurd voor een optimale hechting. Oude kit lagen worden verwijderd en nieuwe aangebracht.

Gronden
Nadat alles goed is voorbereid wordt al het houtwerk met een hoge kwaliteit grondverf onder handen genomen.

Aflakken
Op basis van onze ervaring met verf, kleuren en weersomstandigheden hebben we de grote delen, zoals deuren, twee keer gelakt. Deze dubbele laklaag zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

Schilderwerk netjes opleveren
Tot slot zorgen onze schilders ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd zodat u direct kunt genieten. Wij leveren uw schilderwerk schoon op.