Schilder spuitwerk Rosmalen

Als schilder werk ik graag in de regio van Den Bosch. Zo heb ik in samenspraak met Bram van Iersel Schilderwerken, collega uit Rosmalen, een mooi schilderwerk project in Rosmalen gerealiseerd.

Airless spuiten plafond

Binnen dit project hebben we gekozen om de het plafond airless te spuiten, hiervoor hebben we met Sigma Nova spray Satin gewerkt. Een hoogwaardige verf die perfect is voor spuitwerk. Door deze aanpak kregen de bewoners een mooi en egaal resultaat.

Deuren airless spuiten

Ook de deuren, hebben met de Sigma Nova Satin gespoten. De deuren hadden een zeer slechte hechting. Daarom hebben we eerst de losse verflaag verwijderd. Vervolgens alles goed ontvet en machinaal geschuurd met afzuiging. De afzuiging om te voorkomen dat alles onder het stof komt te zitten. Nadat de deuren schoon waren hebben we de geglazuurd en gespoten met een primer. Tot slot hebben we de deuren in de lak gespoten.

Binnenschilderwerk Rosmalen

Graag tonen wij u een impressie van het binnenschilder project in Rosmalen. Zoekt u zelf een schilder voor binnen of buiten in Rosmalen of omgeving, neem dan eenvoudig contact op. Wij sturen u vrijblijvend een offerte op maat toe.