Schilderwerk Boxtel

In het mooie Boxtel hebben we een mooi schilderwerk project mogen uitvoeren. Een vrijstaande woning helemaal voorzien van een nieuwe verflaag zodat de bewoners hier jarenlang plezier van hebben.

Van Rijn Schilderwerken uit Rosmalen voor al uw schilderwerkzaamheden. Bel schilder Danny van Rijn.

Buitenschilderwerk, de stappen

In het aanpakken van het buitenschilderwerk zijn we begonnen met het ontvetten van al het houtwerk. Daar het hier een nieuwbouw woning betrof hadden we niet te maken met houtrot of andere problemen.

Na het ontvetten hebben we al het houtwerk geschuurd en stofvrij gemaakt voor een goede hechting. Vervolgens zijn alle deuren, kozijnen en overig houtwerk zoals overstek gegrond. Om het geheel vervolgens netjes af te lakken met een hoogwaardige verf voor langdurige bescherming en woonplezier voor bewoners.

Trots op ons schilderwerk

Zoals altijd zijn wij ook hier weer trots op het resultaat dat we als schilders hebben gerealiseerd. Wij staan garant voor ons werk, en streven naar een optimale tevredenheid van onze klanten. In onze keuzes werken wij alleen met hoogwaardige kwaliteit producten.

Schilder in Boxtel gezocht?

Zoek u een schilder in Boxtel? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Bel of mail even en wij brengen u een voorstel op maat uit.