Schilderwerk Rosmalen

Van Rijn Schilderwerken is gevestigd in Rosmalen en verricht uw schilderwerk en andere klussen in heel Nederland.

Binnen- en buitenschilderwerk

U kunt het schilderwerk aan de binnenkant of buitenkant van uw woning laten verzorgen door Van Rijn Schilderwerken. Wanneer u dit laat doen, heeft u de zekerheid dat er door een vakbekwame schilder naar wordt gekeken en het werk vlug en netjes wordt afgeleverd.

Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van plafonds, muren, kozijnen, deuren, trappen en allerlei ruimtes in uw woning of pand. Mooi en zorgvuldig binnenschilderwerk is van belang voor de uitstraling van uw ruimte. Wanneer de muren niet netjes zijn afgewerkt en niet fris ogen, valt uw interieur in het niet en dat is zonde! Daarnaast is vakkundig binnenschilderwerk ook praktisch: het zorgt ervoor dat uw muren beschermt worden tegen vocht, schimmel en verval.

Buitenschilderwerk

Schilderwerk aan de buitenkant van uw pand kan het behoorlijk te verduren krijgen. Met name door het Nederlandse onvoorspelbare, regenachtige weer is het van belang om de buitenkant van uw pand goed te onderhouden. Dit kan door middel van buitenschilderwerk. Buitenschilderwerk is dus niet alleen een oplossing voor de uitstraling van uw pand, maar ook voor de bescherming en duurzaamheid.

Verfmerken

Bij het schilderen maak ik uitsluitend gebruik van de merken Sigma en Sikkens.

Andere klussen

Naast schilderwerk verricht ik ook andere klussen, namelijk:

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Een Schilderbedrijf in de regio Den Bosch – Rosmalen dat staat voor kwaliteit.

Of u nu schilderwerk, kleuradvies of zelfs renovatiewerk wilt laten uitvoeren aan uw woning of bedrijf. Van Rijn Schilderwerken uit Rosmalen is een erkend schildersbedrijf. Kies voor een professionele schilder voor het beste resultaat. Wij staan voor ons schildersvak, voor een goede communicatie en wij komen gemaakte afspraken na. Van Rijn Schilderwerken zorgt ervoor dat u tevreden bent over het eindresultaat voor al uw schilderwerk. Wij komen vrijblijvend het schilderwerk en eventueel onderhoud opnemen. 

Vraag een schilderwerk offerte aan.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.